Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoorapparaten

In België kampt één op de tien mensen met gehoorverlies. Gehoorverlies is niet gebonden aan een leeftijd: er zijn zowel ouderen als jongeren slechthorend. De oorzaken van de slechthorendheid zijn echter wel vaak leeftijdsgebonden. Dankzij moderne hoorapparaten is het mogelijk om in de meeste gevallen het gehoorverlies te verhelpen.

Heb ik een hoorapparaat nodig?

Gehoorverlies klinkt bij iedereen anders en kan op verschillende manieren worden veroorzaakt. Wanneer u twijfelt of u een hoorapparaat nodig heeft, kunt u het beste een hoortest laten uitvoeren. Deze hoortest vertelt u of u slechthorend bent en hoeveel gehoorverlies u heeft.

Hoortoestel aanschaffen

Indien uit de hoortest blijkt dat u gehoorverlies heeft, ontvangt u deskundig advies over een verdere diagnose en het aanschaffen van een hoortoestel. Het is mogelijk dat u slechts één hoortoestel nodig heeft, maar in veel gevallen is er gehoorverlies aan beide oren. Op basis van de uitslag van de hoortest geven we u verschillende keuzemogelijkheden uit ons assortiment. We houden bij deze keuzemogelijkheden ook rekening met uw wensen op het gebied van het model, de prijs en het draagcomfort. U kunt deze hoorapparaten met elkaar vergelijken en meer informatie over de hoortoestellen ontvangen.

Service en nazorg

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de verschillende hoortoestellen, bestellen wij deze hoorapparaten voor u. Zodra uw gehoorapparaten klaar zijn, programmeert onze gediplomeerde audicien de apparaten. Ook wordt u uitvoerig geïnformeerd over het gebruik van de toestellen. U kunt de hoortoestellen vervolgens een maand vrijblijvend uitproberen, voordat u ze definitief aanschaft. Ook nadat u uw apparaten heeft aangeschaft, staan wij nog steeds voor u klaar. Bij ons draait alles namelijk om de 100% tevredenheid van de klant, ook na de aankoop.

Hoorhulpmiddelen

AudioNova biedt naast hoorapparaten ook ondersteunende producten voor het gehoor aan. Deze producten versterken geluiden of maken een heldere geluidsoverdracht mogelijk. Deze hoorhulpmiddelen bieden ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder telefonie, televisie, wekkers, waarschuwingssystemen en communicatiesystemen.

 

 

Informatiepakket
Nu gratis aanvragen

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Digitaal Informatiepakket ‘Welkom bij AudioNova’

In ons informatiepakket vindt u de belangrijkste informatie over het gehoor, gehoorverlies en hooroplossingen.

Over de inhoud:

  • Soorten gehoorverlies en de gevolgen van slechthorendheid
  • Twijfels over uw gehoor? Doe de zelf-test
  • Stappenplan naar een optimaal gehoor
  • Veel voorkomende misvattingen over gehoorverlies en hoortoestellen
  • We doen het samen!
  • Communicatietips