Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoekveld

Header contact info

bel gratis 0800 133 40

Stappenplan

Een hoortoestel aanschaffen ingewikkeld? AudioNova maakt het u gemakkelijk. In zes eenvoudige stappen ontdekt u wat puur hoorcomfort is. Uiteraard kan de AudioNova audicien u bij alle stappen assisteren. Samen gaan we voor maximaal hoorcomfort!

Van hoortest naar hoortoestel in 6 eenvoudige stappen

Stap 1: Doe de GRATIS Hoortest

In elk AudioNova Hoorcentrum kunt u geheel vrijblijvend terecht voor een gratis hoortest. Onze hoorspecialist(e) maakt dan een zogeheten audiogram. Binnen 15 minuten weet u hoe het met uw gehoor is gesteld en nadien krijgt u deskundig advies. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Stap 2: Diagnose NKO-arts

Indien bij de hoortest een verminderd gehoor vastgesteld werd, is de volgende stap een bezoek aan de neus-, keel- en oorarts voor verdere diagnose en een voorschrift. Met dat voorschrift komt u in aanmerking voor een vergoeding. Als u dat wenst, helpen we u graag bij het maken van een afspraak.

Stap 3: Keuze van uw hoorapparaat

In overleg met u kiezen we het hoortoestel uit ons assortiment dat het beste past bij úw situatie. Natuurlijk houden we rekening met uw wensen ten aanzien van model, draagcomfort en prijs. Zo nodig maakt de AudioNova audicien een afdruk van uw oren om de pasvorm te bepalen. Daarna worden uw hoortoestellen besteld.

Stap 4: Probeer het toestel één maand vrijblijvend uit

Als uw gehoorapparaten klaar zijn, zorgt onze audicien voor het programmeren en aanpassen en wordt u uitgebreid geïnformeerd over het gebruik. Vervolgens krijgt u uw hoortoestellen voor minimaal 1 maand op proef mee. Nu kunt u de toestellen in uw thuissituatie uitproberen. Geheel vrijblijvend en zonder verdere aankoopverplichting. Tussendoor volgt onze audicien uw situatie op de voet en stelt uw hoortoestellen bij waar nodig.

Stap 5: Definitieve aanschaf

Samen met uw AudioNova audioloog bespreekt u uw ervaringen met uw nieuwe hoorapparaten. De aankoop wordt pas afgerond als u volledig tevreden bent. AudioNova zorgt voor de verdere administratieve afhandeling en nodige goedkeuringen.

Stap 6: Service en nazorg

In de jaren daarna kunt u genieten van 2 jaar waarborg op hoorapparaten en van de uitstekende service en nazorg van AudioNova. Wij zorgen voor u, uw gehoor en uw hoortoestellen!

Deze pagina delen met anderen: