Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog

In onze blogs vindt u verhalen van echte mensen uit het dagelijks leven, ervaringen van audiciens uit de Hoorcentra en nuttige tips die u kunt gebruiken in dagelijkse situaties.

 • 10/07/2018
  image

  Wanneer u last heeft van tinnitus, hoort u geluiden die anderen niet horen. Denk hierbij aan een piep of suis in uw oren. Tinnitus is er in verschillende vormen en maten, maar over het algemeen ervaren mensen het als erg vervelend en hinderlijk. Meditatie is voor sommigen een manier om de...

 • 26/06/2018
  image

  Het is volop zomer en dat betekent dat veel mensen op vakantie gaan. Een aantal dagen of weken weg van huis en tot rust komen. Heeft u last van gehoorproblemen? Een vakantie plannen kan dan extra stress veroorzaken. Gehoorverlies is al stressvol van zichzelf en op vakantie gaan ook. Hoe kunt u...

 • 26/06/2018
  image

  Heeft u last van gehoorproblemen of oorsuizen? Uit onderzoek blijkt dat het nemen van bepaalde vitamines en kruiden uw problemen kan verminderen en voorkomen. Maar hoe werkt dat precies: vitamines en kruiden en een verbetering van uw gehoor?

 • 26/06/2018
  image

  U heeft uw gehoor uw hele leven nodig, u wilt hier dan ook goed voor zorgen. Maak gewoontes van de volgende tips, zodat u in uw dagelijkse leven goed zorgt voor uw gehoor.

 • 26/06/2018
  image

  Ik hoor u al denken: mond en gehoor, wat hebben deze twee zintuigen met elkaar te gemeen? Er zijn meerdere studies die aantonen dat er zeker een verband is tussen de gezondheid van uw tanden en een goed gehoor. We leggen u uit hoe het werkt.

 • 26/06/2018
  image

  7 juli is het de Dag van de Waarheid. Een dag om open en eerlijk te zijn tegen uzelf en uw omgeving. Heeft u last van gehoorverlies of gehoorproblemen, maar houdt u dit liever voor uzelf? Dit is het moment om uw vrienden en familie op de hoogte te brengen van uw hoorproblemen.

 • 26/06/2018
  image

  Een TED Talk is een evenement (en online video) waarbij een spreker de kans krijgt om een presentatie te geven over zijn of haar expertisegebied, een project of een ander onderwerp. We hebben vijf interessante TED Talks over het gehoor op een rijtje gezet. Veel kijkplezier!

 • 04/06/2018
  image

  Hoort u constant een piep of suis in uw oren? De kans is groot dat u tinnitus heeft. Volgens schattingen hebben 1 op de 10 Belgen last van tinnitus. Stress kan ook één van de oorzaken zijn van dit oorsuizen. Heeft u hier last van? Deze tips helpen u om hiermee om te gaan.

 • 04/06/2018
  image

  De wereldkampioenschappen voetbal staan weer voor de deur. Op 14 juni starten de eerste wedstrijden. Gaat u ook kijken naar onze Rode Duivels? Samen met een grote groep vrienden, bijvoorbeeld in de kroeg? Gehoorbeschadiging is snel opgelopen en helaas onomkeerbaar. Zorg daarom voor de juiste...

 • 04/06/2018
  image

  Gehoorverlies kan door verschillende oorzaken hebben, zoals medicijnen of ouderdom. De grootste boosdoener is toch wel lawaai. Harde muziek of geluiden veroorzaken vaak gehoorbeschadiging. Maar wanneer is een geluid precies te hard voor uw oren?

Pagina's

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!