Overslaan en naar de inhoud gaan

Disclaimer

AudioNova doet al het mogelijke om de informatie op deze site 100% betrouwbaar weer te geven. Toch kan het gebeuren dat bepaalde informatie aangepast of niet actueel is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of voor onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt. Daarnaast zijn we ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen naar aanleiding van deze website. Voor opmerkingen betreffende deze site, kunt u ons altijd bereiken op info@audionova.be.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!