Overslaan en naar de inhoud gaan

Gehoorbescherming

Goed horen is waardevol, maar veel mensen waarderen hun gehoor pas wanneer het achteruit gaat. Om gehoorschade te voorkomen, biedt AudioNova universele gehoorbescherming of oordoppen op maat aan in verschillende situaties. Goede oordoppen kunnen u nu en in de toekomst beschermen tegen gehoorschade. De bescherming van uw gehoor werkt pas optimaal wanneer de oordoppen op maat zijn gemaakt.

WerkMuziekSlapenZwemmenMotor en cabrioSchietsport
werk gehoorbeschermingmuziek gehoorbeschermingslapen gehoorbeschermingzwemmen gehoorbeschermingmotor en cabrio gehoorbeschermingschietsport gehoorbescherming

Voorkom gehoorschade

Het is erg vervelend als u gehoorschade oploopt. Het risico op gehoorschade is afhankelijk van de geluidssterkte en de tijdsduur dat je aan het harde geluid wordt blootgesteld. U kunt gehoorschade voorkomen door gehoor te beschermen met oordoppen op maat. Bij AudioNova vindt u een uitgebreid assortiment gehoorbeschermingsproducten.

Oordoppen op maat

Oordoppen in verschillende situaties

De winkels van AudioNova zijn de officiële verdelers van Variphone gehoorbescherming. Variphone is toonaangevend op het gebied van gehoorbeschermingsproducten. Voor verschillende situaties hebben we andere oordoppen in ons assortiment. Deze oordopjes bieden bescherming onder verschillende omstandigheden. Bij AudioNova hebben we oordoppen beschikbaar voor de volgende situaties: muziek, slapen, zwemmen, werk, schietsport en moto rijden.

Oordoppen op maat

Oordoppen op maat brengen enkele voordelen met zich mee. U bent niet alleen verzekerd van goede gehoorbescherming, maar ook van een optimaal draagcomfort. De AudioNova hoorcentra zijn als geen ander in staat om u perfect maatwerk te leveren. Voordat we u de oordoppen op maat meegeven, voeren we altijd eerst een standaard en gratis lektest uit. Met deze test wordt de lekdichtheid van de oordoppen gemeten. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de gehoorbescherming van uitstekende kwaliteit is en geluiddempend werkt.

Afspraak maken

Op onze website vindt u slechts een greep uit ons assortiment van gehoorbescherming. We hebben een breed aanbod van gehoorbescherming, waarvan niet alles op de website te vinden is. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een bepaald product of in het algemeen advies ontvangen over gehoorbescherming? Maak dan een afspraak bij een AudioNova winkel bij u in de buurt. Hou er wel even rekening mee dat het maken van de oordoppen op maat een tiental werkdagen kan duren.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!