Overslaan en naar de inhoud gaan

Gehoorbescherming op de motor en in een cabrio

Om uw oren te beschermen tijdens het moto- of autorijden hebben we verschillende oordoppen in ons assortiment. Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming tegen windruis op de motor of in een cabrio. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit universele oordoppen of oordoppen op maat.

Waarom oordoppen voor motorijden?

Op de motor of in een cabrio kunnen de snelheden flink oplopen. Het geluid van windruis kan bij deze hoge snelheden zorgen voor gehoorschade. Bij 120 km per uur heeft de windruis vaak onder een helm al een sterkte van 95 dB.

Comfortabele gehoorbescherming (€139,- per set)

273788.jpg

De “V-Sil Moto” is een gehoorbeschermer op maat. Deze gehoorbescherming voor op de motor is ideaal wanneer u er regelmatig op uit gaat. De “V-Sil Moto” zorgt voor draagcomfort onder de meeste helmen, dankzij de unieke vormgeving. Bovendien beschikken de oordoppen over een speciale filter, die het windgeruis en het geluid van de motor dempt. Waar u normaal gesproken al na een kwartier gehoorschade oploopt tijdens het motorijden, beschermen de juiste oordoppen uw gehoor tegen schade.

 

Optimaal draagcomfort

Bij gehoorbescherming voor het motorijden kunt u kiezen tussen universele of op maat gemaakte oordoppen. Een gehoorbescherming voor het motorijden werkt alleen optimaal wanneer deze geheel op maat is gemaakt. Alleen op maat gemaakte oordoppen verzekeren u van een goede bescherming èn een optimaal draagcomfort. De pasvorm bij op maat gemaakte oordoppen is perfect, waardoor het geluid van de windruis en de motor wordt weggefilterd.

Maak een afspraak voor gehoorbescherming motorijden

Maak een afspraak bij één van onze AudioNova winkels voor advies over de beste gehoorbescherming op het gebied van motorijden. Tijdens deze afspraak ontvangt u meer informatie over geschikte gehoorbescherming voor motorijden. Wanneer u oordoppen op maat kiest als bescherming, worden er ook oorafdrukken gemaakt. Dankzij deze oorafdrukken kunnen we een perfecte pasvorm creëren voor de oordoppen.

Let op: Hou er wel even rekening mee dat het maken van oordoppen op maat 3 à 4 weken kan duren.

Maak een afspraak

 

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!