Overslaan en naar de inhoud gaan

Gehoorbescherming voor muziek

U kunt tijdens een avond in de kroeg of op een festival ook gehoorschade oplopen. De harde muziek kan schadelijk zijn voor uw gehoor en tot gehoorverlies leiden. Bij AudioNova beschikken we over een breed aanbod van gehoorbescherming voor muziek. 

Bescherm uw oren tegen luide muziek

U heeft na een avond uit regelmatig een piep in uw oren? Deze pieptoon verdwijnt gelukkig na verloop van tijd, maar is wel degelijk schadelijk. Het is belangrijk om uw oren te beschermen tegen luide muziek. U beschermt uw oren het beste met oordopjes van Variphone. Hieronder geven we een greep uit het assortiment van AudioNova. We bieden zowel gehoorbescherming op maat als universele oordoppen.

 

Op-maat-gemaakte “Musician EarPlugs-2G”  (€149,- per paar)

De comfortabele MEP-2G is de nieuwste generatie gehoorbescherming op maat. De gehoorbescherming voor muziek heeft een vlakke demping, waardoor muzikanten, muziekliefhebbers en concertgangers kunnen genieten van muziek. De muziek klinkt hetzelfde, maar dan op een lager volume.

 U heeft bij de MEP-2G de keuze uit drie dempingfilters: 15, 19 of 22 dB. De oordoppen zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren. 

Let op: de levertermijn voor deze op maat gemaakte oordoppen kan soms oplopen tot 3 à 4 weken.


"Fit-4-all" gehoorbeschermers (€ 19,- per set)

Deze oordoppen hebben een vlakke demping over het gehele frequentiespectrum. U kunt alle muziek horen, maar met een demping van 19 dB. Een verpakking bevat 2 paar oordoppen in verschillende maten en een sleutelhanger waarin u de gehoorbescherming handig mee kunt nemen. 
 


"ED Kidz": gehoorbescherming voor kinderen in luide omgevingen (€ 25,-)

Deze gehoorbeschermers zijn volledig aanpasbaar. Hierdoor is deze hoofdtelefoon uitermate geschikt voor kinderen van 6 maanden tot en met 16 jaar. De hoofdtelefoon is licht (190 gram), maar wel erg stevig. Ze kunnen opgevouwen worden, zodat u ze kunt meenemen naar allerlei locaties. Of u nu gehoorbescherming voor festivals zoekt, voor een concert of bescherming in een luide omgeving: de ED Kidz is de ideale gehoorbescherming voor kinderen. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. 


Maak afspraak in een AudioNova Hoorcentrum

De genoemde producten zijn slechts een greep uit het gehele assortiment van gehoorbescherming. Bij AudioNova beschikken we over veel meer gehoorbeschermingsproducten. Voor meer informatie en advies over geschikte bescherming voor uw gehoor, maakt u een afspraak bij één van onze AudioNova hoorcentra

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!