Overslaan en naar de inhoud gaan

Oordoppen op maat

Bij AudioNova hebben we een uitgebreid assortiment gehoorbescherming op maat. Gehoorbescherming werkt namelijk pas optimaal wanneer de oordoppen op maat zijn gemaakt. Met op maat gemaakte oordoppen beschermt u niet alleen uw gehoor, maar zorgt u ook voor een optimaal draagcomfort. De hoorspecialisten van AudioNova helpen u bij het vinden van geschikte bescherming voor uw gehoor. Maak een afspraak in een van onze hoorcentra om de juiste gehoorbescherming te laten aanmeten.

Hou er wel even rekening mee dat het maken van oordoppen op maat een 3 à 4 weken kan duren.

Otoplastieken

Een andere benaming van op maat gemaakte oordoppen zijn otoplastieken. Otoplastieken sluiten het oor volledig af en dempen het schadelijke geluid. Ondanks deze demping kunt u nog steeds genieten van muziek of gesprekken. Het volume van deze geluiden is echter minder schadelijk dankzij de oordoppen op maat.

Lektest

Om er zeker van te zijn dat wij kwalitatief goede gehoorbescherming leveren, voeren wij standaard en gratis een lektest uit bij aankoop van oordoppen op maat. We testen de lekdichtheid van de oordoppen om te kunnen garanderen dat de gehoorbescherming aansluit bij uw gehoor en geluiddempend werkt. Zo weten wij dat uw gehoor optimaal wordt beschermd. Oordoppen op maat gaan doorgaans jaren mee, maar we raden u toch aan om jaarlijks een lektest te laten uitvoeren. Dankzij de test weet u of u de oordoppen nog passen en functioneren. Deze test voert AudioNova jaarlijks gratis voor u uit (tot 5 jaar na aankoop).

Breed aanbod oordoppen

AudioNova beschikt over een breed aanbod oordoppen op maat. We bieden verschillende oordoppen aan voor diverse situaties: muziek, werk, slapen, zwemmen, schietsport en motorijden. Het aanbod op onze website is slechts een greep uit ons gehele assortiment van gehoorbescherming. Naast de oordoppen op maat hebben we ook in-ear-monitors van Variphone, speciaal voor muziekamateurs- en professionals die het beste voor hun oren willen.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken in één van onze AudioNova Hoorcentra om de juiste gehoorbescherming te laten aanmeten. Onze deskundige hoorspecialisten zorgen er voor dat de oordoppen op maat uw gehoor beschermen, nauwelijks zichtbaar zijn en een optimaal draagcomfort hebben.

Hou er wel even rekening mee dat het maken van de oordoppen op maat een 3 à 4 weken kan duren.

Maak nu een afspraak

 

 

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!