Overslaan en naar de inhoud gaan

Gehoorbescherming schietsport

Het is belangrijk om uw gehoor te beschermen tijdens de jacht, schietsport of militaire oefeningen. Wanneer u uw oren niet goed beschermt, loopt u een groter risico op gehoorschade. Bij AudioNova beschikken we over verschillende mogelijkheden om uw gehoor te beschermen tegen harde geluiden. De oordoppen van Variphone beschermen uw gehoor tegen de hoge geluidspieken, zonder de gesprekken en omgevingsgeluiden te dempen.

CENS ProFlex

Digital 1: €604,- / Digital 2: €704,- / Hunter: €874,- / Competition; €724,- per set incl. filtermodules

Gehoorbescherming voor schietsport

De CENS ProFlex is een gehoorbeschermer met een optimaal draagcomfort voor de schietsport. De elektronica en het omhuls van de oordoppen kunnen afzonderlijk van elkaar vervangen worden. De CENS ProFlex is beschikbaar in verschillende varianten:

  • “Digital 1” bevat een standaard programma
  • “Digital 2” bevat een programma voor wedstrijd en kleiduif schieten
  • “Hunter” beschikt over een standaard programma en een programma met meer ruisonderdrukking
  • “Competition” beschikt over een standaard programma en een ‘mute’ functie voor optimale concentratie

ProFlex “Passive EarPlugs”

(€183,- per set incl. filtermodules)

De Passive Earplugs combineren het comfortabele ProFlex oorstukje met een passieve filter met een goede bescherming tegen impulsgeluiden. U kunt deze oordoppen door de toevoeging van een elektronische filtermodule ombouwen tot de CENS ProFlex digital.

MEP 2G – Shooting

(€149,- per set incl. filtermodules)

De hoogstaande kwaliteit van deze gehoorbeschermers voor de schietsport is terug te zien in de perfecte pasvorm en goede bescherming tegen impulsgeluiden. De goede bescherming tegen impulsgeluiden vindt plaats dankzij de impact filtermodule. De filtermodule is te vervangen voor andere applicaties, zodat de oordoppen te gebruiken zijn in andere situaties (op concerten, in de bouw).

Every(w)ear – Shooting

(€19,- per set)

De Every(w)ear is een eenvoudige gehoorbeschermer met impactfilter. Deze gehoorbeschermer bestaat uit universele oordoppen.

Afspraak maken

Voor meer informatie over de Variphone gehoorbescherming voor schieten, maakt u een afspraak in één van de AudioNova winkels. Onze gediplomeerde audiciens kunnen u adviseren over de geschikte gehoorbescherming voor u.

Let op: Hou er wel even rekening mee dat het maken van gehoorbescherming op maat 3 à 4 weken duren.

Maak een afspraak

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!