Overslaan en naar de inhoud gaan

Gehoorbescherming om te slapen

Komt u ’s nachts maar moeilijk in slaap, omdat u last heeft van omgevingsgeluiden of een snurkende partner? AudioNova heeft een breed aanbod van oordoppen die het storende geluid dempen, terwijl u nog wel het contactgeluid of het alarm van de wekker hoort.

Waarom oordoppen met slapen

U kunt om verschillende redenen uit uw slaap worden gehouden. Bij AudioNova beschikken we over een breed aanbod van gehoorbescherming om te slapen. We hebben oordoppen voor snurken en omgevingsgeluiden. Dankzij gehoorbescherming wordt u niet langer uit uw slaap gehouden door externe factoren en heeft u weer een goede nachtrust.

Ongestoord slapen of studeren (€95,- per set)

Deze oordoppen op maat dempen het geluid gemiddeld met 27 dB. De gehoorbescherming is gemaakt van zacht siliconen voor een optimaal draagcomfort. U kunt weer genieten van een goede nachtrust of de oordoppen gebruiken tijdens het studeren. Door de demping kunt u zich namelijk ook in luidruchtige ruimtes concentreren.

Contactgeluiden blijven hoorbaar

De gehoorbescherming maakt slapen weer mogelijk, omdat u geen last meer heeft van omgevingsgeluiden. De oordoppen sluiten het geluid niet compleet af. U kunt nog steeds de wekker of een rookalarm horen wanneer u de oordoppen draagt.

Universele oordoppen of slaap oordoppen op maat

Bij AudioNova heeft u de keuze uit universele oordoppen of oordoppen op maat. Universele oordoppen zorgen deels voor een demping van het geluid, maar alleen oordoppen op maat werken optimaal als gehoorbeschermer. Wanneer u oordoppen op maat laat maken bent u niet alleen verzekerd van een goede bescherming, maar ook van een optimaal draagcomfort. Bij AudioNova kunnen we kwalitatief goede oordoppen op maat leveren. Voor advies over de beste gehoorbescherming voor u, raden we u aan om een afspraak te maken bij één van onze AudioNova Hoorcentra. U ontvangt meer informatie van onze gespecialiseerde hoorspecialisten. In het hoorcentrum kan er ook een oorafdruk worden gemaakt om de oordoppen op maat te kunnen maken.

Let op: Hou er wel even rekening mee dat het maken van slaapdoppen op maat een tiental werkdagen kan duren.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!