Overslaan en naar de inhoud gaan

Gehoorbescherming voor werk

Er zijn verschillende soorten gehoorbeschermers beschikbaar waarmee u geluiden op uw werk of tijdens het klussen kunt dempen. U heeft de keuze uit universele oordoppen of gehoorbescherming op maat. De gehoorbescherming op maat is uitermate geschikt wanneer u op u werk vaak aan harde geluiden wordt blootgesteld.

Werken in een luidruchtige omgeving met gehoorbeschermers

Gehoorbescherming tijdens het werk

Werken in luidruchtige omgevingen kan uw gehoor blijvend beschadigen. Gehoorbescherming zorgt er voor dat uw gehoor minder beschadiging oploopt. Voor bepaalde professionals is het belangrijk dat hun gehoor beschermd wordt tijdens het werk, zoals in de bouwsector of in fabrieken. Deze professionals lopen zonder gehoorbescherming een groot risico op blijvende gehoorschade.

Industriële gehoorbescherming

AudioNova is de officiële verdeler van Variphone gehoorbescherming. Variphone biedt ook specifiek oordoppen op maat aan die bedoeld zijn voor industriële doeleinden. De ‘Variphone’ en ‘Variphone Soft’ beschermen uw oren tijdens het werken in luidruchtige omgevingen, zoals bijvoorbeeld de bouwsector. Op bouwterreinen kunnen de decibellen erg hoog oplopen en tot gehoorschade leiden.

Variphone (€145,- per set)

De Variphone is een goede vorm van gehoorbescherming voor werk. De Variphone oordoppen zijn volledig instelbaar met een nauwkeurigheid van 1dB. De werkomgeving bepaalt hoeveel decibellen er precies gedempt moeten worden. De Variphone oordoppen beschermen uw gehoor, maar u kunt nog steeds alle gesprekken verstaan. De gehoorbeschermer is gemaakt van acrylaat. Dankzij dit materiaal zijn de oordoppen makkelijk aan te passen aan uw gehoor en gaan ze lang mee.

Variphone Soft (€145,- per set)

De Variphone Soft is speciaal gemaakt voor mensen met gevoelige oren. Deze oordoppen zijn vervaardigd uit siliconen in tegenstelling tot de hardere variant van acrylaat. De Variphone Soft bevat daarnaast een 2-kanaals filtermodule, waardoor de demping uiterst nauwkeurig ingesteld kan worden. Met de filtermodule kan de lekdichtheid ook eenvoudig worden getest.

Maak een afspraak

Voorkom gehoorschade en bescherm uw gehoor met oordoppen op maat. Maak nu een afspraak bij één van onze AudioNova hoorcentra.

Let op: de levertermijn voor oordoppen op maat kan 3 tot 4 weken duren.

 

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!