Overslaan en naar de inhoud gaan

Gehoorbescherming voor zwemmen

Bent u een beoefenaar van een watersport? Of heeft u snel last van een oorontsteking of oorpijn? Dan is het aan te raden om gehoorbescherming voor zwemmen aan te schaffen. Bij AudioNova beschikken we over verschillende soorten zwem oordoppen. Deze oordoppen voor zwemmen kunnen universeel zijn of op maat gemaakt. Deze vorm van gehoorbescherming beschermt uw oren tegen water.

Zwemdopjes voor watergevoelige oren

Gehoorbescherming tijdens het zwemmen

Er zijn mensen die gevoelig zijn voor oorontstekingen of snel last hebben van hun gehoor wanneer ze in contact komen met water. Wanneer u tot deze groep mensen behoort, is het verstandig om uw gehoor te beschermen tegen water. Ook als u een beoefenaar bent van watersporten, is het raadzaam om oordoppen voor zwemmen aan te schaffen. Bij AudioNova vindt u speciale oordoppen, die uw gehoorgang volledig afsluiten. Dankzij deze zwemdopjes kan er geen vocht in uw oren komen.

Universele zwem oordoppen of oordoppen op maat

U heeft de keuze uit universele oordoppen of oordoppen op maat. De universele oordoppen zijn vooral geschikt voor incidenteel gebruik. Deze oordoppen verlagen het risico op een oorontsteking, want ze sluiten de gehoorgang af van het water. De afsluiting van de gehoorgang is minder hermetisch dan bij oordoppen op maat, vanwege de algemene pasvorm. Oordoppen op maat worden zo gemaakt dat ze perfect in uw gehoorgang passen. Hierdoor kan er helemaal geen water binnendringen in de gehoorgang. Bovendien zijn de oordoppen gemaakt van siliconenmateriaal en hierdoor zacht en comfortabel in gebruik.

Afspraak maken voor zwem oordoppen op maat

Voor advies over de beste gehoorbescherming op het gebied van zwemmen maakt u een afspraak bij één van onze AudioNova hoorcentra. U ontvangt tijdens deze afspraak meer informatie over de geschikte bescherming voor uw gehoor. Bovendien is het mogelijk om in het hoorcentrum een oorafdruk te laten maken voor de oordoppen op maat.

Let op: Hou er wel even rekening mee dat het maken van de zwemdoppen op maat een tiental werkdagen kan duren.

Maak een afspraak

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!