Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoorapparaten

In België kampt één op de tien mensen met gehoorverlies. Gehoorverlies is niet gebonden aan een leeftijd: er zijn zowel ouderen als jongeren slechthorend. De oorzaken van de slechthorendheid zijn echter wel vaak leeftijdsgebonden. Dankzij moderne hoorapparaten is het mogelijk om in de meeste gevallen het gehoorverlies te verhelpen.

Heb ik een hoorapparaat nodig?

Gehoorverlies klinkt bij iedereen anders en kan op verschillende manieren worden veroorzaakt. Wanneer u twijfelt of u een hoorapparaat nodig heeft, kunt u het beste een hoortest laten uitvoeren. Deze hoortest vertelt u of u slechthorend bent en hoeveel gehoorverlies u heeft.

Hoortoestel aanschaffen

Indien uit de hoortest blijkt dat u gehoorverlies heeft, ontvangt u deskundig advies over een verdere diagnose en het aanschaffen van een hoortoestel. Het is mogelijk dat u slechts één hoortoestel nodig heeft, maar in veel gevallen is er gehoorverlies aan beide oren. Op basis van de uitslag van de hoortest geven we u verschillende keuzemogelijkheden uit ons assortiment. We houden bij deze keuzemogelijkheden ook rekening met uw wensen op het gebied van het model, de prijs en het draagcomfort. U kunt deze hoorapparaten met elkaar vergelijken en meer informatie over de hoortoestellen ontvangen.

Service en nazorg

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de verschillende hoortoestellen, bestellen wij deze hoorapparaten voor u. Zodra uw gehoorapparaten klaar zijn, programmeert onze gediplomeerde audicien de apparaten. Ook wordt u uitvoerig geïnformeerd over het gebruik van de toestellen. U kunt de hoortoestellen vervolgens een maand vrijblijvend uitproberen, voordat u ze definitief aanschaft. Ook nadat u uw apparaten heeft aangeschaft, staan wij nog steeds voor u klaar. Bij ons draait alles namelijk om de 100% tevredenheid van de klant, ook na de aankoop.

Hoorhulpmiddelen

AudioNova biedt naast hoorapparaten ook ondersteunende producten voor het gehoor aan. Deze producten versterken geluiden of maken een heldere geluidsoverdracht mogelijk. Deze hoorhulpmiddelen bieden ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder telefonie, televisie, wekkers, waarschuwingssystemen en communicatiesystemen.

 

 

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!