Overslaan en naar de inhoud gaan

Heb ik een hoorapparaat nodig?

Hoort u de deurbel of telefoon niet altijd en moet u de televisie vaak harder zetten? Kunt u niet altijd alle gesprekken volgen die u met familie of collega’s heeft? Het is belangrijk om in het dagelijkse leven naar behoren te kunnen communiceren. Wanneer uw gehoor niet goed werkt, maakt dit het communiceren soms heel lastig. U kunt uw gehoor aanzienlijk verbeteren door een hoorapparaat aan te schaffen.

Hoortest laten uitvoeren

Twijfelt u of u een hoorapparaat nodig heeft? Dan raden wij u aan om een hoortest te laten uitvoeren bij AudioNova. Deze hoortest vertelt u snel en eenvoudig of u gehoorverlies heeft en in welke mate uw gehoor beschadigd is. De hoortest van AudioNova duurt slechts 15 minuten. De test is geheel vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen. Na de hoortest ontvangt u direct persoonlijk advies op basis van de uitslag. Als uit de test blijkt dat u een hoorapparaat nodig heeft, kunt u eenvoudig het 6-stappenplan van AudioNova doorlopen om een hoortoestel aan te schaffen.

Heb ik één of twee hoortoestellen nodig?

Het komt veelvuldig voor dat mensen denken dat het voldoende is om één hoortoestel aan te schaffen. Het is echter in de meeste gevallen verstandig om twee hoorapparaten te dragen. Uw twee oren werken namelijk samen om het geluid het beste te verwerken. Wanneer u geluid vanuit één oor ontvangt, krijgt u een monofoon geluid door. Geluid vanuit beide oren ontvangt u als een stereo geluid. Als u slechts één hoortoestel gebruikt, dan kan het voorkomen dat u geluiden alsnog niet goed hoort. U moet in dit geval vaak het hoortoestel onnodig hard zetten om de geluiden met één oor te kunnen horen, waardoor u de kans op gehoorschade vergroot. Het is dus van belang om vast te stellen of u een hoortoestel nodig hebt in beide oren, of dat het voldoende is om één hoorapparaat aan te schaffen.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!