Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrijblijvend een hoortoestel testen

Vul snel uw gegevens in!

Ja, bel mij voor een afspraak

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

1 maand vrijblijvend uitproberen

Bij AudioNova mag u uw hoortoestel altijd eerst één maand vrijblijvend testen voordat u het toestel definitief aanschaft. De AudioNova hoorspecialist stelt het hoorapparaat in deze periode bij wanneer dat nodig is.

Het is belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw hoorapparaat. U hoeft het hoortoestel alleen aan te schaffen wanneer alles naar wens is. Voordat u het toestel ontvangt, krijgt u eerst een uitgebreide uitleg over de werking van het hoorapparaat. Tijdens de proefmaand kunt u in de praktijk ervaren hoe het gehoorapparaat werkt. Na de proefmaand bespreekt u samen met de audicien uw ervaring met het nieuwe hoorapparaat. Wanneer alles naar wens is, kunt u het hoortoestel definitief aanschaffen.

Wennen aan hoortoestel

Wanneer u een hoortoestel test, is het belangrijk om uw oren de tijd te geven aan het toestel te wennen. Vooral als het uw eerste hoortoestel is. U hoort ineens weer meer geluiden en dat is in het begin vaak lastig. Samen met de audicien wordt uw hoortoestel waar nodig verder aangepast voor een optimaal hoorcomfort.

Vrijblijvende afspraak maken

Maak nu een vrijblijvende afspraak om een hoortoestel uit te proberen. Vul het formulier hiernaast in voor een afspraak in een winkel bij u in de buurt.