Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoorhulpmiddelen

De AudioNova hoorcentra bieden niet alleen een uitgebreid assortiment hoortoestellen aan, maar hebben ook een breed aanbod aan hoorhulpmiddelen. Deze ondersteunende producten versterken geluiden of maken een heldere geluidsoverdracht mogelijk. 

Uitgebreid assortiment hoorhulpmiddelen

Het uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen bij gehoorverlies biedt ondersteuning op verschillende gebieden: telefonie, televisie, weksystemen, waarschuwingssystemen en communicatiesystemen. 

Telefonie

We beschikken over gebruiksvriendelijke telefoons voor slechthorenden waarop u het volume naar eigen wens kunt aanpassen. De telefoons hebben ook een groot en eenvoudig te lezen scherm.

Televisie

In ons assortiment bevinden zich hoorhulpmiddelen die ondersteuning bieden bij het televisie kijken voor slechthorenden. U kunt gebruik maken van speciale hoofdtelefoons of van een ringleiding. Een ringleiding zorgt ervoor dat uw hoortoestel draadloos in verbinding staat met de televisie of radio. 

Alarm

AudioNova heeft diverse weksystemen voor mensen met gehoorverlies of voor vaste slapers. Deze wekkers produceren niet alleen geluid, maar ook trillingen of lichtflitsen. Hierdoor is overslapen bijna onmogelijk. 

Waarschuwingssystemen

In ons assortiment beschikken we ook over slimme oplossingen als waarschuwingssysteem waarbij zenders en ontvangers in het gehele huis kunnen worden gebruikt. Dankzij deze zenders en ontvangers wordt u altijd met een duidelijk signaal gewaarschuwd wanneer bepaalde situaties zich voordoen. Het is mogelijk om een signaal te ontvangen wanneer de deurbel gaat, maar ook wanneer het rookalarm afgaat of uw baby in een andere kamer een geluid maakt.  

Communicatiesystemen

Wanneer u slechthorend bent, is het soms lastig om in luidruchtige ruimtes goed te kunnen horen. De AudioNova hoorcentra bieden verschillende communicatiesystemen voor slechthorenden aan die u hierbij kunnen helpen. We beschikken onder meer over draadloze digitale systemen, luistersystemen en streamers. 

Tegemoetkoming hoorhulpmiddelen

De hoorspecialisten van AudioNova helpen u graag om het geschikte hoorhulpmiddel te vinden voor uw situatie. Ook kunnen we u adviseren over een eventuele tegemoetkoming bij hulpmiddelen voor slechthorenden. Voor hoorhulpmiddelen is er namelijk ook in bepaalde gevallen een tegemoetkoming beschikbaar. U vindt meer informatie over deze tegemoetkoming op www.vaph.be (privé) of www.vdab.be (werkgerelateerd). U kunt met al uw vragen terecht in een van onze AudioNova Hoorcentra. Neem contact op met een van onze winkels om een afspraak te maken voor meer informatie over hoorhulpmiddelen.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!