Overslaan en naar de inhoud gaan

Alarm en waarschuwingssystemen

Uw eigen veiligheid kan in het geding komen wanneer u niet goed hoort. U kunt bij ons een alarm vinden voor slechthorenden of een alarm voor doven. AudioNova biedt verschillende oplossingen aan als u moeite heeft met het horen van de deurbel, telefoon, rookmelder of babyfoon. Door deze hooroplossingen hoeft u niet langer bang te zijn dat u niet op tijd gewaarschuwd wordt omdat u niet goed hoort.

Slimme oplossingen

Dankzij de slimme oplossingen van de waarschuwingssystemen worden de zenders en ontvangers door het gehele huis gebruikt. De waarschuwingssystemen geven het alarm ook weer via lichtsignalen of een trilontvanger. Op deze manier wordt u altijd gewaarschuwd wanneer zich een bepaalde situatie voordoet.

Bellman Visit 868 wek- en waarschuwingssysteem

De Bellman Visit 868 is een kwalitatief hoogwaardig waarschuwingssysteem waarmee u altijd bereikbaar bent. Het systeem is draadloos, flexibel en werkt op batterijen. U heeft hierdoor geen stopcontacten nodig voor de zenders. De reikwijdte in de woning ligt doorgaans rond de 30 meter. U bent dus ook bereikbaar in de tuin of op zolder. Een alarm voor slechthorenden is onder te verdelen in een zender en een ontvanger. Alle zenders van Bellman Visit 868 zijn compatibel met de Bellman Visit 868 ontvangers.


Zenders

Deurbelzender Bellman Visit 868 (€119,-)

De deurbelzender van Bellman Visit 868 staat in verbinding met de verschillende ontvangers.

 • Reageert op geluid van de deurbel (opgenomen geluid).
 • Compatibel met intercom of video telefoon.
 • Mogelijkheid om te koppelen aan een drukplaat om onder uw deurmat te leggen (deurcontactmat €60,-).

  Telefoonzender Bellman Visit 868 (€115,-)

  Met de telefoonzender gaat er een draadloos signaal naar een Bellman ontvanger.

  • Reageert op telefoonsignaal.

   

  Brand/rookmelder Bellman Visit 868 (€199,-)

   Wanneer er warmte, rook of brand is, stuurt de de brand – of rookmelder een draadloos signaal naar een Bellman ontvanger.

   • Reageert op warmte, rook of brand.
   • Geeft een signaal aan de ontvanger wanneer de batterij bijna leeg is.

    Babyfoonzender Bellman Visit 868 (€169,-)

    De Bellman babyfoonzender waarschuwt u wanneer uw baby in een andere ruimte een geluid maakt.

    • Aanpasbare gevoeligheid voor geluid.
    • Aparte meldingen voor elk kind.

    Ontvangers

    De Bellman Visit 868 ontvangers zijn eenvoudig te koppelen aan de zenders van Bellman.

    Trilontvanger Smart Alert Bellman Visit 868 (€299,-)

    De Smart Alert waarschuwt door middel van trillingen. Op de trilontvanger geven gekleurde LED indicatoren aan welke zender geactiveerd is. De ontvanger past probleemloos in een broekzak.

    Flitslamp Bellman Visit 868 (€135,-)

    De flitslamp waarschuwt door middel van lichtflitsen en gekleurde LED indicatoren geven aan welke zender geactiveerd is. De lamp is eenvoudig naar iedere kamer in het huis te verplaatsen.

    Wekker Bellman Visit 868 (€215,-)

    Deze wekker zorgt er voor dat u zich niet meer overslaapt. De flitswekker waarschuwt namelijk door middel van duidelijk geluid, vier heldere flitslampen en een trilschijf. Er kan bovendien een rookdetectie op de wekker gezet worden, wanneer deze gecombineerd wordt met de Bellman rookzender.

     

    Draagbare ontvanger Bellman Visit 868 (€169,-)

    Deze draagbare ontvanger waarschuwt door middel van een luid geluidssignaal. Gekleurde LED indicatoren geven aan welke zender is geactiveerd. De ontvanger is eenvoudig te verplaatsen.

     


    Meer informatie

    Wilt u meer informatie ontvangen over waarschuwingssystemen? Maak dan een afspraak bij één van onze AudioNova hoorcentra. U kunt dan al uw vragen stellen aan onze deskundige hoorspecialisten.

    Hoe kunnen wij ú helpen?
    Ja, bel mij

    Sliding banner form NL

    Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

    Wat kan AudioNova voor u betekenen?

    Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

    Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

    Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!