Overslaan en naar de inhoud gaan

Luisterhulp

Voor hoortoestelgebruikers zijn deze innovatieve luistersystemen de perfecte aanvulling. Ze transporteren geluid van uw gsm, mp3-speler, TV of computer naar uw hoortoestellen. Danzij de ingebouwde luisterspoel kunt u genieten van een ongeziene theater- of concertbeleving in zalen met een ringleiding. En daarnaast ondersteunen ze u ook in complexe luistersituaties, zoals gesprekken met achtergrondlawaai, gesprekken in groep of spraak op grote afstand. 

Comfort Duett  (€ 215,-)   

Dit eenvoudig te gebruiken luistersysteem biedt u ondersteuning op maat in uiteenlopende luistersituaties.

 • Verbind de Comfort Duett met uw hoortoestel(len) of maak gebruik van een hoofdtelefoon.
 • Draag de Comfort Duett discreet om uw nek dankzij de neklus.
 • Sluit uw TV, telefoon of andere geluidsbronnen aan via de diverse verkrijgbare accessoires voor een optimale geluidsbeleving.
 • Gebruik de Comfort Duett als gespreksversterker in luistersituaties met achtergrondlawaai of bij gesprekken in groep.
 • Geniet van een theater- of concertbezoek via een draadloze verbinding van de ingebouwde luisterspoel met een ringleiding. 

Bellman Maxi (€229,-)   

Deze digitale luisterhulp verbetert het geluid en verstaan in moeilijke situaties, het toestel is bovendien zeer gebruiksvriendelijk met duidelijke, grote knoppen.

 • Verbind de Belmann Maxi met uw hoortoestel(len) of maak gebruik van een hoofdtelefoon. 
 • Draag de Bellman Maxi om uw nek dankzij de neklus.
 • Sluit uw TV, telefoon of andere geluidsbronnen aan en ontvang het geluid rechtstreeks in uw oren.
 • Geniet dankzij de speciale DSP (Digital Sound Processing) technologie van betere verstaansmogelijkheden. De Bellman Maxi filtert achtergrondgeluid en verduidelijkt spraak. 

Bellman Mino (€ 329,-)    

Deze digitale luisterhulp verbetert het geluid en verstaan in moeilijke situaties en is dankzij zijn klein formaat super discreet.

 • Verbind de Bellman Mino met uw hoortoestel(len) of maak gebruik van een hoofdtelefoon.
 • Bewaar de Bellman Mino dankzij zijn klein formaat discreet in uw (borst)zak.
 • Sluit uw TV, telefoon of andere geluidsbronnen aan en ontvang het geluid rechtstreeks in uw oren.
 • Geniet dankzij de speciale DSP (Digital Sound Processing) technologie van betere verstaansmogelijkheden. De Bellman Mino filtert achtergrondgeluid en verduidelijkt spraak. 
Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!