Overslaan en naar de inhoud gaan

Streamer

Met een streamer sluit u uw hoorapparaten eenvoudig aan op verschillende geluidsbronnen, zoals een televisie of computer. De gebruiksvriendelijke en draadloze streamer zorgt voor een optimale geluidsbeleving, ook in luidruchtige ruimtes.

Streamer Selectic Compilot II (€ 275, -)  

Dit kleine en gebruiksvriendelijke toestel is de perfecte uitbreiding op uw Selectic en NovaSense hoortoestel(len).

  • Verbind uw gsm, mp3-speler, computer of tablet via Bluetooth aan de streamer.
  • Draag de streamer discreet om uw nek dankzij de neklus
  • Telefoneer volledig handsfree met een druk op de knop.
  • Breid de streamer uit met een clip-on microfoon om gesprekken in groep en gesprekken met achtergrondlawaai probleemloos te volgen.
  • Maak gebruik van de FM-ontvanger om spraak op grote afstand te volgen (bijv. tijdens een les of lezing).

     

uDirect (€ 235, -)    

Voor hoortoestellen van het merk Unitron is de uDirect streamer de perfecte oplossing.

  • Verbind de uDirect draadloos of met bedrading met uw televisie, telefoon of andere geluidsbronnen. U ontvangt vervolgens het geluid rechtstreeks in uw hoortoestel(len).
  • Draag de uDirect discreet om uw nek dankzij de neklus. Wanneer u een reversmicrofoon heeft aangeschaft, kunt u de streamer zelfs onder uw kleding dragen en nog steeds heldere gesprekken volgen.
  • De gratis uControl App voor iPhone, iPad, iPod Touch en Android maakt het mogelijk om uw gehoorapparaten te personaliseren. U kunt zelf het perfecte geluidsniveau instellen voor verschillende situaties. Ook schakelt u eenvoudig en snel tussen de verschillende geluidsbronnen die aan uw streamer gekoppeld zijn. De app is eenvoudig te downloaden (via App Store of Google Play) en te installeren.

Meer informatie

Voor meer informatie over ondersteuning in de vorm van een streamer maakt u een afspraak bij een van onze AudioNova winkels.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!