Overslaan en naar de inhoud gaan

Streamer

Met een streamer sluit u uw hoorapparaten eenvoudig aan op verschillende geluidsbronnen, zoals een televisie of computer. De gebruiksvriendelijke en draadloze streamer zorgt voor een optimale geluidsbeleving, ook in luidruchtige ruimtes.

Streamer (€ 229, -)  

Deze streamer is ideaal voor hoortoestellen van Selectic en NovaSense.

  • Verbind uw gsm, computer of tablet via Bluetooth met de streamer.
  • Draag de streamer discreet om uw nek dankzij de neklus
  • Bel handsfree met een druk op de knop.
  • Breid de streamer uit met een clip-on microfoon en volg zonder problemen gesprekken in een groep of met veel achtergrondlawaai.
  • Maak gebruik van de FM-ontvanger om ook op grote afstand een spreker te kunnen volgen, bijvoorbeeld bij een college of lezing.
  • Geniet van een theater- of concertbezoek via een draadloze verbinding van de ingebouwde luisterspoel met een ringleiding.
  • De gratis Streamerlink App voor iPhone, iPad, Ipod Touch en Android maakt het mogelijk om uw hoortoestellen te personaliseren. U kunt zelf het perfecte geluidsniveau instellen voor verschillende situaties. Ook schakelt u gemakkelijk tussen de verschillende geluidsbronnen die aan uw streamer zijn gekoppeld. De Streamerlink app downloadt u via de App Store of Google Play en installeert u eenvoudig.

uDirect (€ 235, -)    

Voor hoortoestellen van het merk Unitron is de uDirect streamer de perfecte oplossing.

  • Verbind de uDirect draadloos of met bedrading met uw televisie, telefoon of andere geluidsbronnen. U ontvangt vervolgens het geluid rechtstreeks in uw hoortoestel(len).
  • Draag de uDirect discreet om uw nek dankzij de neklus. Wanneer u een reversmicrofoon heeft aangeschaft, kunt u de streamer zelfs onder uw kleding dragen en nog steeds heldere gesprekken volgen.
  • De gratis uControl App voor iPhone, iPad, iPod Touch en Android maakt het mogelijk om uw gehoorapparaten te personaliseren. U kunt zelf het perfecte geluidsniveau instellen voor verschillende situaties. Ook schakelt u eenvoudig en snel tussen de verschillende geluidsbronnen die aan uw streamer gekoppeld zijn. De app is eenvoudig te downloaden (via App Store of Google Play) en te installeren.

Meer informatie

Voor meer informatie over ondersteuning in de vorm van een streamer maakt u een afspraak bij een van onze AudioNova winkels.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!