Overslaan en naar de inhoud gaan

Wekker

Bij AudioNova hebben we verschillende weksystemen in ons assortiment. Het kan hier gaan om een wekker voor slechthorenden, een wekker voor doven of voor vaste slapers. Deze weksystemen produceren naast geluid ook trillingen en soms zelfs lichtflitsen. Door deze extra alarmfuncties is het vrijwel onmogelijk om niet wakker te worden van het alarm.

Digitale Bellman Wekker Pro (€149,-)

De digitale Bellman Wekker Pro is een compacte wekker met een grote en heldere digitale display. De wekker heeft verschillende alarmfuncties: geluid, lichtflitsen en trillingen. De trillingen worden via een trilkussen doorgegeven. Dit trilkussen kunt u onder uw kussen of matras plaatsen. 

Bellman wekker met trilschijf

 • Alarmfuncties: geluid, lichtflitsen en trillingen (via trilkussen)
 • Extra luid alarm (100dB)
 • Met nachtverlichting
 • Met slimme sluimerfunctie
 • Inclusief trilkussen

Shake Alert (€49,-)

Deze wekker is voorzien van een extra grot digitale display en is van alle gemakken voorzien. De wekker heeft meerdere alarmfuncties: een flitslamp, een trilkussen en instelbaar geluid. U kunt zowel het volume als de toonhoogte van het geluid aanpassen. Het trilkussen geeft de trillingen door wanneer de wekker af gaat. U kunt het trilkussen onder uw kussen of matras leggen.

234944.jpg

 • Alarmfuncties: geluid, lichtflitsen en trillingen (via trilkussen)
 • Regelbaar volume, toonhoogte en lichtsterkte
 • Inclusief trilkussen

Sonic Shaker Reistrilwekker (€45,-)

De Sonic Shaker is uitermate geschikt als reiswekker. De wekker werkt op batterijen en heeft een extra luid alarm. De wekker beschikt over een krachtige trilfunctie, waardoor u op vakantie ook alleen door trillingen gewekt kunt worden. U kunt de Sonic Shaker als gewone wekker gebruiken op uw nachtkastje. Het is ook mogelijk om het display in te klappen en hem als trilschijf aan uw kussen vast te klikken. Zo wordt u altijd op het juiste moment gewekt

235000.jpg

 • Alarmfuncties: geluid en trillingen
 • Extra luid alarm (90dB)
 • Gering batterijverbruik

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over weksystemen? Maak dan een afspraak bij één van onze AudioNova hoorcentra. U kunt dan al uw vragen stellen aan onze deskundige hoorspecialisten. 

 

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!