Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoorapparaat prijs

Bij AudioNova beschikken we over hoortoestellen in verschillende prijsklassen. De prijs van een hoorapparaat is afhankelijk van allerlei factoren. De kostprijs van een hoorapparaat wordt voornamelijk beïnvloed door de verschillende mogelijkheden van het toestel. Bij de keuze van een gehoorapparaat is het belangrijk om rekening te houden met uw wensen, levensstijl en de mate van uw gehoorverlies. De gediplomeerde audiciens van AudioNova adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Prijs hoortoestel afhankelijk van wensen

De prijs van een hoortoestel is afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid technische functies op een hoortoestel is mede bepalend voor de prijs. Is het voldoende dat u in uw thuissituatie en op rustige plekken beter hoort? Of is het belangrijk dat u in rumoerige omgevingen gesprekken kunt voeren? Voor deze diverse luistersituaties zijn er hoortoestellen beschikbaar in verschillende prijsklassen. Ook het formaat van een hoortoestel kan van invloed zijn op de prijs.

Hoeveel kost een hoortoestel?

Bij AudioNova zijn alle hoortoestellen uit het assortiment scherp geprijsd. Voor ieder budget is er bij ons een passend hoorapparaat te vinden. U kiest uit verschillende merken: Selectic, Unitron en NovaSense. Waar Selectic hoogwaardige en premium hoortoestellen levert, is NovaSense een kwalitatieve en zeer betaalbare lijn. De betaalbare hoorapparaten van Unitron zijn voorzien van nieuwe technologieën en zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit.

Vrijblijvende afspraak maken

De keuze voor een gehoorapparaat wordt bepaald door uw wensen, levensstijl en mate van gehoorverlies. Tijdens een vrijblijvende afspraak in één van onze AudioNova hoorcentra ontvangt u meer advies van een gediplomeerde audicien over de prijzen. De hoorspecialist kan al uw vragen beantwoorden op het gebied van de kostprijs van een hoortoestel. 

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Wanneer u een hoortoestel aanschaft, wilt u graag weten wat er bij de prijs inbegrepen zit. Bij AudioNova is de hoortest vrijblijvend, net als de afspraak om een hoortoestel uit te kiezen. Na het aanschaffen van een hoorapparaat biedt AudioNova daarnaast ook nog nazorg. U ontvangt standaard twee jaar garantie op het hoortoestel en bent altijd welkom in één van onze winkels.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!