Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is inbegrepen bij de aankoop van een hoorapparaat?

De aankoop van een hoorapparaat is een belangrijke beslissing. De aanschaf van het juiste hoortoestel zorgt er voor dat uw gehoorverlies wordt verholpen. Bij AudioNova zijn alle kwalitatieve hoortoestellen scherp geprijsd. Toch wilt u vast graag weten wat er precies bij de prijs zit inbegrepen. Wanneer u bij AudioNova een hoorapparaat aanschaft, zitten onder meer de consultaties en de nazorg bij de kostprijs van het hoortoestel inbegrepen.

Deskundig advies

Voordat u het hoortoestel definitief aanschaft, ontvangt u deskundig advies van één van onze gediplomeerde audiciens. Onze hoorspecialisten voorzien u van de benodigde informatie, zodat u een onderbouwde keuze kunt maken voor een hoortoestel. U heeft tijdens de vrijblijvende afspraken de mogelijkheid om al uw vragen te stellen met betrekking tot uw gehoor en hoortoestellen. 

Het hoortoestel

Wanneer u een keuze hebt gemaakt voor een hoortoestel, wordt deze besteld door de audicien. Als uw gehoorapparaat geleverd is, zorgt de hoorspecialist voor het programmeren van het toestel. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de werking van het hoortoestel. Het gehoorapparaat kunt u vervolgens één maand vrijblijvend testen. Waar nodig wordt het apparaat bijgesteld, zodat het toestel een optimale bijdrage kan leveren aan uw gehoor. Alleen als u na de proefmaand 100% tevreden bent over het hoortoestel, wordt de verkoop afgerond. Bent u nog niet tevreden? Dan stellen wij het hoortoestel nogmaals bij waar dat nodig is.

Service en nazorg

Ook na de aanschaf van een hoortoestel staan onze hoorspecialisten voor u klaar. U bent altijd van harte welkom in één van onze AudioNova hoorcentra wanneer u een vraag heeft. Daarnaast is het mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen in één van onze hoorcentra tijdens het service-uur. Dit service-uur vindt iedere openingsdag plaats van 16.00 uur tot 17.00 uur. Niet alle Hoorcentra zijn dagelijks geopend. Kijk hier voor de actuele openingstijden van het hoorcentrum bij u in de buurt. Tijdens dit service-uur kunt u terecht voor een onderhoud, controle of bijregeling van uw hoortoestel.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!