Overslaan en naar de inhoud gaan

Service en nazorg

Bij AudioNova hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en een uitstekende service. We zijn niet voor niets één van de belangrijkste hoorspecialisten van België. In alle winkels van AudioNova ervaart u de uitstekende service. Onze gediplomeerde hoorspecialisten staan dagelijks voor u klaar in meer dan 80 winkels in België om u vrijblijvend een deskundig en persoonlijk advies te geven.

De service van AudioNova

Voordat u een hoortoestel aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat het apparaat aan uw wensen voldoet. Om het hoortoestel uit te testen, mag u het één maand vrijblijvend uitproberen. Tijdens deze periode stellen wij het apparaat bij waar dat nodig is.

Service-uur in de winkels

Het is op alle openingsdagen mogelijk om tussen 16.00 uur en 17.00 uur zonder afspraak binnen te lopen in de winkels van AudioNova. Tijdens dit service-uur kunt u in de winkels terecht voor vragen, onderhoud of controle. Niet alle Hoorcentra zijn dagelijks geopend. Kijk hier voor de actuele openingstijden van het hoorcentrum bij u in de buurt.U kunt ook uw hoorapparaat bij laten stellen, maar hiervoor kunt u het beste van tevoren contact met ons opnemen.

Hoortoestelbatterijen

De AudioNova winkels verkopen hoortoestelbatterijen van het kwalitatieve Premium Power merk. Deze batterijen bieden optimale prestaties en hebben een lange levensduur. Aangezien u regelmatig de batterijen van uw gehoorapparaat moet verwisselen, heeft AudioNova een voordeelverpakking ontwikkeld. Zo heeft u altijd voldoende batterijen in huis. 

De nazorg van AudioNova

Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent over uw hoortoestel. Daarom staan wij ook voor u klaar na de aanschaf van het gehoorapparaat. Dit doen we onder meer met behulp van het HoorSupport Plan. Dankzij dit plan houden we tijdens de proefperiode en na de aankoop intensief contact met elkaar. Het Essentials Pakket is daarnaast de complete oplossing om een goede werking en onderhoud van uw hoortoestel te garanderen. Bovendien bieden we een schade-, diefstal- en verliesverzekering aan en kunt u bij ons terecht over informatie betreffende een eventuele tegemoetkoming.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!