Overslaan en naar de inhoud gaan

HoorSupport Plan

AudioNova heeft samen met het VUmc (het medisch centrum van de Vrije Universiteit van Amsterdam) een praktisch plan ontwikkeld voor de gebruikers van hoortoestellen. Dit plan bevat handige tips, wetenswaardigheden en opdrachten om thuis uit te voeren. Het plan is niet alleen voor u bedoeld, maar ook voor uw naaste omgeving. Uit onderzoek blijkt dat deze praktische hulp er voor zorgt dat u op de langere termijn meer uit uw hoorapparaten haalt.

Plezier van uw hoortoestel

Het HoorSupport Plan probeert er voor te zorgen dat u uw hoortoestellen met plezier draagt. Door uw hoorapparaten zoveel mogelijk te dragen en verschillende luistersituaties mee te maken, went u sneller aan horen met de hoortoestellen. Wanneer u gewend bent aan een hoortoestel, kunt u echt gaan genieten van uw verbeterde gehoor. Dit verhoogt weer het plezier van de hoortoestellen.

Ondersteuning HoorSupport Plan

Met het HoorSupport Plan ondersteunen we u en uw gehoor gedurende het hele proces. De ondersteuning begint al in de proefperiode. U ontvangt dan van ons het HoorSupport Boek. Daarnaast ontvangt u via e-mail regelmatig praktische informatie, handige tips of ervaringsverhalen van andere gebruikers. Via HoorSupport Online houden we u op de hoogte via inspirerende filmpjes, zoals instructievideo’s voor de reiniging van uw hoorapparaten.

HoorSupport Plan: optimale ondersteuning

Dankzij het HoorSupport Plan zorgen we bij AudioNova voor een optimale ondersteuning bij het gebruik van uw hoortoestellen. Deze ondersteuning gaat van start in de proefperiode en bieden we ook na aankoop van de gehoorapparaten. Samen zorgen we er voor dat u de hoortoestellen steeds beter leert gebruiken. Zo haalt u het beste uit uw apparaten.

Het HoorSupport Plan bieden we aan in de AudioNova winkels tijdens de eerste afspraak. Voor vragen over HoorSupport kunt u dan ook terecht in alle AudioNova hoorcentra in België. U kunt uw vragen ook stellen door een e-mail te sturen naar het volgende adres: hoorsupport@audionova.be.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!