Overslaan en naar de inhoud gaan

Vergelijk hoorapparaten

Bij AudioNova beschikken we over een ruim assortiment aan hoortoestellen. Onze deskundige audiciens helpen u om een correcte keuze te maken voor een hoorapparaat. De keuze voor een hoorapparaat is afhankelijk van uw voorkeur voor model, technologie, geluidsbeleving en prijs. Daarnaast wordt de keuze voor het hoortoestel voornamelijk bepaald door uw type gehoorverlies en het belang dat u hecht aan verschillende luistersituaties. Aan de hand van al deze factoren zoekt de AudioNova audicien enkele geschikte hoorapparaten uit. U kunt vervolgens zelf de hoorapparaten met elkaar vergelijken.

Merken hoorapparaat vergelijken

AudioNova beschikt over hoorapparaten van drie verschillende merken: Selectic, Unitron en NovaSense. De apparaten van Selectic zijn bedoeld voor mensen die het beste van het beste willen en daar gerust wat meer voor willen betalen. Met een hoortoestel van Unitron kunt u weer goed horen voor een eerlijke prijs. NovaSense is het merk dat ervoor zorgt dat iedereen het zich kan veroorloven om een hoorapparaat aan te schaffen. Dit merk levert betrouwbare technologie voor een lage instapprijs. Dankzij deze verschillende merken heeft Audionova hoortoestellen in verschillende prijsklassen en met diverse mogelijkheden. Onze audiciens geven u advies over de verschillende merken en hoortoestellen, zodat u de hoortoestellen goed met elkaar kunt vergelijken.

Vergelijk soorten hoortoestellen

Naast de verschillende merken heeft AudioNova diverse soorten hoortoestellen in het assortiment. U heeft de keuze uit een hoortoestel achter het oor, een toestel in het oor, of een hoorapparaat met een luidspreker in het oor. Onze gediplomeerde audiciens informeren u over de mogelijkheden van de verschillende soorten hoortoestellen, zodat u de hoorapparaten goed kunt vergelijken.

Eén maand vrijblijvend uitproberen

Wat uw keuze uit ons uitgebreide assortiment uiteindelijk ook is, u mag uw hoorapparaat bij AudioNova altijd een maand vrijblijvend uitproberen. Op deze manier kunt u wennen aan het nieuwe hoortoestel. De AudioNova audicien stelt het hoorapparaat bij als dat nodig is, zodat uw hoorcomfort optimaal is. Maak vrijblijvend een afspraak om een hoortoestel uit te zoeken.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!