Overslaan en naar de inhoud gaan

Merken van hoorapparaten

In onze AudioNova hoorcentra vindt u een uitgebreid assortiment aan hoorapparaten. De hoorapparaten zijn uitgerust met de laatste technologie en voldoen aan de vele verschillende behoeften van onze klanten. Ondanks de verschillende mogelijkheden en prijscategorieën hebben de hoortoestellen allemaal één ding gemeen: ze compenseren uw gehoorverlies.

Uitgebreid assortiment hoortoestellen

AudioNova heeft drie merken in haar assortiment: Selectic, Unitron en NovaSense. Deze merken hebben ieder hun eigen kenmerken waarmee ze zich onderscheiden van de rest. Dankzij de verschillende merken in ons assortiment beschikken wij over hoortoestellen in verschillende prijsklassen en met diverse mogelijkheden. Onze gediplomeerde audiciens geven u advies over de hoortoestellen van de verschillende merken, zodat u de toestellen goed met elkaar kunt vergelijken.


Selectic

SelecticSelectic onderscheidt zich van de andere merken door het leveren van hoogwaardige, premium hoorapparaten. De hoorapparaten van dit merk verbeteren niet alleen uw gehoor, maar zorgen ook voor regelrecht hoorcomfort. Selectic hoorapparaten zijn bedoeld voor mensen die het beste van het beste willen en niet met minder tevreden zijn.

Lees meer


Unitron

UnitronEen ander merk in het assortiment van AudioNova is Unitron. Dit merk levert hoorapparaten die voorzien zijn van de nieuwste technologie voor een betaalbare prijs. Hoorapparaten van Unitron bieden u de gewenste zekerheid en kwaliteit. De hoortoestellen beschikken over verschillende technische functies, waardoor u weer actief kunt deelnemen aan gesprekken. Unitron heeft verschillende hoorapparaten met verschillende technische snufjes.

Lees meer


NovaSense

Het huismerk NovaSense, is een merk dat voordelige hoortoestellen aanbiedt, die eenvoudig te gebruiken zijn. NovaSense hecht er veel waarde aan dat iedereen goed kan horen. De hoortoestellen hebben een betrouwbare technologie en bieden u weer de mogelijkheid om te communiceren. 

Lees meer
 

Vrijblijvend uitproberen

Wat voor keuze u uiteindelijk ook maakt, u mag het hoortoestel altijd één maand vrijblijvend uitproberen. Maak een afspraak met een gediplomeerde audicien bij één van onze AudioNova hoorcentra om een hoortoestel uit te kiezen.

 

 

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!