Overslaan en naar de inhoud gaan

NovaSense hoortoestellen

NovaSense is een huismerk binnen het assortiment van AudioNova. Dit gamma maakt het voor iedereen mogelijk om een hoortoestel aan te schaffen. NovaSense levert eenvoudige, maar kwalitatieve hoortoestellen tegen een lage instapprijs.

Eenvoudige en betaalbare hoorapparaten

De hoortoestellen van NovaSense geven iedereen de mogelijkheid om goed te kunnen horen. De voordelige hoorapparaten zijn bovendien eenvoudig en ongecompliceerd in het gebruik. De hoortoestellen zijn betaalbaar, maar beschikken wel degelijk over betrouwbare technologie. Deze technologie vormt de basis voor goed horen in eenvoudige luistersituaties.

  • Betrouwbare technologie voor een kleine prijs
  • Basis voor goed horen
  • U voelt zich weer prettig in de buurt van anderen
  • Communiceren op een aangename manier

 


NovaSense Elite 60: Ruisvrij

De Elite 60 beschikt over ruisonderdrukkingstechnologie. Met deze technologie is het mogelijk om terug gesprekken in luidruchtige omgevingen beter te kunnen volgen door het rumoer dat deels weggefilterd wordt.


NovaSense Elite 50: Thuis +

NovaSense heeft ook een hoortoestel uit de categorie Thuis+ in het assortiment. Elite 50 is zeer geschikt voor thuisgebruik en voor gesprekken in rustige situaties buitenshuis.


NovaSense Basic 30: Thuis

De Basic 30 van NovaSense is het ideale hoortoestel voor thuisgebruik. Dit budgetvriendelijke gehoorapparaat is betrouwbaar en maakt het communiceren in rustige luistersituaties weer mogelijk.


Eén maand vrijblijvend uitproberen

Ontvangt u graag meer informatie over de hoortoestellen van NovaSense? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze AudioNova hoorcentra en vergelijk de geschikte hoorapparaten voor uw gehoorverlies. Wanneer u uw keuze voor een hoorapparaat heeft gemaakt, mag u dit toestel één maand vrijblijvend uitproberen. Door het testen van het gehoorapparaat weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor u en uw gehoor.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!