Overslaan en naar de inhoud gaan

Selectic hoorapparaten

Selectic onderscheidt zich van de andere merken in het AudioNova assortiment door hoogwaardige en premium hoorapparaten te leveren. De hoortoestellen van Selectic zijn in iedere luistersituatie te gebruiken. De hoorapparaten geven u niet alleen de mogelijkheid om te horen, maar zorgen ook voor regelrecht hoorcomfort.

Technologisch innovatief

De hoorapparaten van Selectic zijn bedoeld voor mensen die het beste van het beste willen op het gebied van hoortoestellen. De Selectic hoortoestellen beschikken over de nodige technologische snufjes, waardoor de apparaten een nog betere luisterprestatie leveren:

  • Onopvallende behuizing dankzij een kleine chiparchitectuur
  • Bewezen klankkwaliteit en een betrouwbare signaalweergave
  • Een akoestisch terugkoppelingssysteem onderdrukt versterkingsgeluiden
  • Optimale spraak- en geluidslokalisatie
  • Uniek besturingssysteem: AutoSense OS dat uw omgeving herkent en uw toestel automatisch bijstelt
  • Met de oplaadbare Luna R kunt u nu genieten van 24 uur hoorgenot zonder opnieuw op te laden
  • Alle hoorapparaten zijn stof- en waterbestendig

Luna R9: 3D Horen+

De Luna R9 is de premiumoplossing van Selectic. Het beschikt over de allernieuwste technologie en biedt hierdoor een optimaal comfort en een opmerkelijk spraakverstaan. De Luna R9-10 is het kleinste model binnen dit assortiment, amper zichtbaar. De Luna R9-R is het oplaadbaar model met een ingebouwde lithium-ion accu voor een ongekend gemak.


Luna R7: 3D Horen

De Luna R7 beschikt over verscheidene geavanceerde technologieën die het mogelijk maken om te verstaan in grote groepen en in moeilijke luistersituaties. De Luna R9-10 is het kleinste model binnen dit assortiment, amper zichtbaar. De Luna R9-R is het oplaadbaar model met een ingebouwde lithium-ion accu voor een ongekend genmak.


Luna R5: Spraakherkenning

Bij de Luna R5 zorgt de ingebouwde spraakherkenningstechnologie ervoor dat u gesprekken in kleine groepen optimaal kan verstaan. Ook in dit technologieniveau kunt u kiezen voor de LunaR9-R, een oplaadbaar model met een ingebouwde lithium-ion accu voor een ongekend gemak.


Luna R3: Ruisvrij 

De Luna R3 beschikt over een ruisonderdrukkingstechnologie die het eenvoudig maakt om mensen te verstaan in luidruchtige omgevingen.


Vrijblijvende afspraak maken

Wilt u meer informatie ontvangen over de hoortoestellen van Selectic? U kunt een vrijblijvende afspraak maken met één van onze gediplomeerde audiciens bij één van de AudioNova hoorcentra. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, mag u uw hoortoestel één maand lang gratis en vrijblijvend uitproberen. Op deze manier weet u zeker dat het hoortoestel bij u past en uw gehoor optimaal verbeterd.

 

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!