Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoorapparaten Unitron

Unitron levert betaalbare hoorapparaten die zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Hoortoestellen van Unitron bieden u zekerheid en kwaliteit, waardoor u weer actief aan het dagelijkse leven kunt deelnemen.

Technologie en kwaliteit voor aantrekkelijke prijs

De hoortoestellen van Unitron bevatten verschillende technische functies, die het communiceren met familie en vrienden weer mogelijk maken.

  • Soundnav identificeert en classificeert uw omgeving en stelt uw hoortoestel automatisch bij
  • Soundconductor brengt de juiste functies dynamisch in balans om in te spelen op elk uniek luisterscenario
  • Merkkwaliteit en nieuwe technologie
  • Speechzone 2 TM lokaliseert spraak bij twee hoortoestellen en creëert zo 360 graden spraak in ruis herkenning
  • Maakt actieve deelname aan sociale leven mogelijk
  • Goed horen met net dat tikkeltje extra voor een eerlijke prijs
  • Beschikt over een oplaadbare model voor een ongekend gemak

   


  Stride Pro en N Moxi Pro: 3D+ Horen

  Stride Pro en N Moxi Pro zijn de premium hoortoestellen binnen het Unitron assortiment. Deze hoortoestellen verbeteren uw gehoor in verschillende luistersituaties, waardoor u weer zonder problemen deel kunt nemen aan het sociale leven. De N Moxi Pro Fit-R is het oplaadbare model dat zorgt voor 24u ongestoord luisterplezier.


  Stride 800 en N Moxi 800: 3D Horen

  Stride 800 en N Moxi 800 vallen onder de categorie van '3D Horen'. Deze hoorapparaten maken het mogelijk om ook in rumoerige omgevingen gesprekken te volgen.


  Stride  700 en N Moxi 700: Spraakherkenning

  Stride 700 en N Moxi 700 beschikken over een verfijnde technologie van spraakherkenning. Dankzij deze technologie kunt u in kleine groepen optimaal gesprekken volgen.


  Stride 600 en N Moxi 600: Ruisvrij

  De Unitrom apparaten Stride 600 en N Moxi 600 zijn in het bezit van ruisonderdrukking. Het onderdrukken van ruis maakt communiceren mogelijk in luidruchtige omgevingen.

   


  Hoortoestel Unitron testen

  U kunt een vrijblijvende afspraak maken bij één van onze Audionova hoorcentra om een hoortoestel uit te proberen. Tijdens een afspraak met één van onze gediplomeerde audiciens kunt u verschillende geschikte hoorapparaten met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u het gekozen hoortoestel één maand vrijblijvend en gratis testen. Op deze manier weet u zeker dat het gehoorapparaat bij u en uw gehoor past.

  Hoe kunnen wij ú helpen?
  Ja, bel mij

  Sliding banner form NL

  Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

  Wat kan AudioNova voor u betekenen?

  Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

  Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

  Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!