Overslaan en naar de inhoud gaan

Draadloze Digitale systemen

In een drukke omgeving kunt u soms wat extra hulp gebruiken om goed te kunnen horen. Deze draadloze digitale systemen kunnen hierbij helpen. 

Comfort Contego (€ 949,-)  Comfort Contego

  • Draadloze luisterhulp
  • Zender/microfoon + ontvanger
  • Richtingsgevoelige microfoon
  • Perfect geluid in iedere situatie
  • Klein, discreet en eenvoudig te bedienen

Comfort Audio Digisystem  

Het Comfort Digisystem is ontworpen met het oog op een optimale geluidskwaliteit in elke situatie. Het systeem bestaat uit digitale draadloze microfoons en ontvangers. 

De unieke digitale technologie filtert ongewenste achtergrondgeluiden en verbetert de gesproken taal. Het Comfort Digisystem werkt zowel met hoortoestellen, cochleaire implantaten (CI) als botverankerde hoortoestellen. Het systeem is flexibel en kan eenvoudig worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Het draadloze Comfort Digisystem verduidelijkt spraak en neemt ongewenste achtergrondgeluiden weg voordat deze het hoortoestel bereiken.

De keuze van de ontvanger en microfoon wordt bepaald door de situaties waarin hulp nodig is om beter te kunnen horen.


Phonak Roger Pen (€ 690,-)   

De Roger Pen is een geavanceerde draadloze microfoon die een oplossing biedt in lastige luistersituaties, vaak met veel achtergrondlawaai. Om het geluid van de Roger microfoon (bv Roger Pen) in uw hoortoestel te krijgen, is een Roger ontvanger nodig. Deze vangt het geluid van de Roger microfoon op en geeft het op zijn beurt weer door aan het hoortoestel. Er zijn verschillende ontvangeropties waardoor elke hoortoesteldrager van Roger kan profiteren. De opties verschillen in geluidskwaliteit en discretie.

Zou u niet het liefst elke spreker een eigen microfoontje geven? Dan weet u zeker dat u iedereen hoort. Dat is nu mogelijk! De Roger Clip-on Mic is de kleine partnermicrofoon die dit mogelijk maakt. Als uitbreiding op uw Roger Pen kunnen tot wel 10 van deze microfoontjes draadloos gekoppeld worden.

Gebruiksituaties

  • Vergaderingen, cursussen, volgen presentaties
  • In een druk restaurant / verjaardag
  • Thuis of op het werk (werkplekaanpassing)
  • Zowel mobiel als vaste telefoon
  • Televisie

AudioNova volgt de ontwikkelingen in de draadloze Digitale systemen op de voet. Kom voor de nieuwste producten naar het AudioNova hoorcentrum bij u in de buurt.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!