Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat te doen bij gehoorschade?

Gehoorverlies door gehoorschade is een vervelend fenomeen. Slechthorendheid vindt niet alleen plaats bij ouderen, maar komt in België ook steeds vaker voor onder jongeren. Jongeren lopen vaak gehoorverlies op door gehoorschade. Bij gehoorschade zijn de haarcellen in het binnenoor blijvend beschadigd. Helaas is gehoorschade hierdoor in veel gevallen niet terug te draaien. Dit betekent echter niet dat er geen andere mogelijkheden zijn om uw gehoor te herstellen.

Gehoorschade verhelpen

U kunt uw gehoorschade grotendeels herstellen met behulp van een hoorapparaat aan één of aan beide oren. AudioNova biedt een vrijblijvende hoortest aan. Na die hoortest komt u te weten in welke mate u aan gehoorverlies lijdt. Als u twijfelt aan uw gehoor, raden wij u zeker aan om de test in een van onze winkels uit te laten voeren. Binnen 15 minuten kan de hoorspecialist vertellen hoe het met uw gehoor is gesteld. U kunt via dit formulier een afspraak maken voor een hoortest bij de AudioNova winkel van uw keuze. Het is ook mogelijk om de afspraak telefonisch te boeken via 0800 133 40. Wanneer blijkt dat u gehoorverlies heeft, is de volgende stap een bezoek aan de neus-, keel- en oorarts.

6-stappenplan

Dit bezoek aan de NKO-arts is een van de eerste stappen op weg naar een hoorapparaat. Het aanschaffen van een gehoorapparaat lijkt ingewikkeld, maar hoeft dit zeker niet te zijn. Om u bij de keuze van een hoortoestel te helpen, heeft AudioNova een 6-stappenplan ontwikkeld. De hoorspecialisten van AudioNova kunnen u assisteren tijdens deze stappen. Op deze manier kunt u in enkele eenvoudige stappen een hoortoestel aanschaffen.

Vind uw AudioNova Hoorcentrum

U kunt vrijblijvend een hoortest laten uitvoeren in onze AudioNova hoorcentra. Met meer dan 80 hoorcentra verspreid door België, is er vrijwel altijd een hoorcentrum bij u in de buurt te vinden.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!