Overslaan en naar de inhoud gaan

6-stappenplan

Het aanschaffen van een hoorapparaat lijkt ingewikkeld, maar hoeft dit helemaal niet te zijn. AudioNova heeft een 6-stappenplan ontwikkeld. De AudioNova hoorspecialist kan u tijdens alle stappen assisteren. Op deze manier kunt u in enkele eenvoudige stappen een hoortoestel aanschaffen.

Stap 1: Doe de gratis hoortest

In ieder AudioNova Hoorcentrum is het mogelijk om een vrijblijvende hoortest uit te laten voeren. Onze hoorspecialist maakt tijdens deze test een audiogram. Met dit audiogram wordt gemeten in welke staat uw gehoor is. Binnen 15 minuten ontvangt u een deskundig advies waarin wordt uitgelegd hoe het met uw gehoor gesteld is. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een hoortest.

Stap 2: Diagnose NKO-arts

Als er bij de hoortest is vastgesteld dat uw gehoor is verminderd, is de volgende stap een bezoek aan de neus-, keel- en oorarts. Deze arts stelt een verdere diagnose op. Ook schrijft de arts een voorschrift uit, waarmee u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming. We helpen u graag bij het maken van een afspraak met de NKO-arts.

Stap 3: Keuze van uw hoorapparaat

De volgende stap is het kiezen van een gehoorapparaat. U heeft de keuze uit de hoortoestellen uit ons assortiment die passen bij uw situatie. We houden natuurlijk ook rekening met uw wensen op het gebied van prijs, model en draagcomfort. Bij AudioNova maken we indien nodig een afdruk van uw oren om de pasvorm te bepalen. Na uw keuze voor een hoortoestel wordt het apparaat besteld. Wanneer het beter is voor uw gehoor dat u een hoorapparaat in beide oren krijgt, worden er twee toestellen besteld.

Stap 4: Het hoortoestel één maand vrijblijvend uitproberen

Wanneer uw hoortoestel klaar is, past onze audicien het toestel aan naar uw situatie en ontvangt u informatie over het gebruik. Vervolgens mag u het hoorapparaat één maand vrijblijvend uitproberen. In de tussentijd kan onze audioloog het hoorapparaat bijstellen waar dat nodig is.

Stap 5: Definitieve aanschaf

Na de proefmaand bespreekt u samen met uw AudioNova audioloog wat uw ervaringen zijn met uw nieuwe hoortoestel. We ronden de aankoop pas af wanneer u helemaal tevreden bent. AudioNova zorgt voor de verdere administratieve afhandeling en de benodigde goedkeuringen.

Stap 6: Service en nazorg

Ook na uw aanschaf kunt u genieten van onze service en nazorg. Wij blijven voor u en uw gehoor zorgen. Onze gehoorapparaten bevatten standaard een waarborg van twee jaar, maar met ons Essentials pakket verlengt u uw garantie tot vijf jaar.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!