Overslaan en naar de inhoud gaan

MELD U HIER
AAN OM DEEL TE NEMEN AAN
HET HOORTOESTEL ONDERZOEK 

 

Ja, bel mij voor een afspraak

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Hoortoestel onderzoek

AudioNova is op zoek naar vijfhonderd 50-plussers die willen meedoen aan een praktijkonderzoek naar het nieuwste hoortoestel, de North Moxi Fit Pro van Unitron

AudioNova - Beter horen voor meer levenskwaliteit

Het geluid van uw radio en TV steeds harder moeten zetten om het te verstaan? Mensen wel horen praten, maar niet verstaan wat ze zeggen? In gezelschap de gesprekken niet meer kunnen volgen? Een vermoeid gevoel aan het eind van de dag?

Test geheel vrijblijvend het allernieuwste hoortoestel  

Voor het nieuwste Unitron toestel, dat in Canada is ontwikkeld, zoeken we momenteel testpersonen. Neem deel aan ons onderzoek en test de vooruitstrevende technologie van dit nieuwe toestel twee weken geheel vrijblijvend.​

 

Van hoortest naar hoortoestel

STAP 1
Tijdens uw eerste afspraak neemt onze hoorspecialist een gratis hoortest af en brengt uw hoorsituatie en uw persoonlijke hoorwensen in kaart. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

STAP 2
De audicien doet aanvullende tests en meet het hoortoestel aan. Nu kunt u het toestel twee weken lang uitproberen. Uiteraard krijgt u advies over gebruik en onderhoud.

STAP 3
Na twee weken levert u de toestellen in en evalueert de testperiode samen met de audicien. Wilt u naar aanleiding van de test vervolgstappen nemen? De audicien adviseert u graag.