Overslaan en naar de inhoud gaan

Daarom kiest u voor AudioNova

AudioNova Hoorcentrum maakt deel uit van AudioNova International, een toonaangevende speler in de Europese hoortoestellenbranche. AudioNova International heeft bijna 1000 winkels verspreid over 10 landen. In 2006 werd het eerste AudioNova Hoorcentrum in België geopend in Sint-Niklaas. AudioNova is sindsdien aanzienlijk gegroeid in België. Verspreid over het hele land bevinden zich inmiddels bijna 80 winkels. Kijk voor het laatste overzicht op de lijst met alle AudioNova winkels.

Onze waarden

Binnen AudioNova International staan drie kernwaarden centraal: integriteit, een klantgerichte benadering en simpliciteit. De kwaliteit van het leven van de klant verbeteren, dat is waar we voor staan. We hanteren een klantgerichte en persoonlijke benadering in onze AudioNova winkels. Op deze manier bieden we hooroplossingen aan mensen aan met een gehoorprobleem. Door te luisteren naar de klant en persoonsgerichte oplossingen te bedenken, hopen we de drempel tot het aanschaffen van een hoortoestel nog meer te verlagen.

Onze werkwijze

Ook AudioNova Hoorcentrum hecht veel belang aan deze waarden. Dit ziet u terug in onze werkwijze. We luisteren naar uw wensen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We willen namelijk niet zomaar techniek verkopen, maar oplossingen bieden voor uw specifieke situatie. De werksfeer in de AudioNova winkels past hier bij: de AudioNova hoorspecialisten zijn informeel en mensgericht. Respect voor de klant en collega’s staat hoog in het vaandel.

Onze audiciens

AudioNova beschikt over vakbekwame audiciens en gehoorconsulenten. Onze hoorspecialisten zijn allemaal op de hoogte van de nieuwste technieken. Door het volgen van cursussen blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hoortechniek. De AudioNova audiciens zijn allemaal in het bezit van een 'master' of 'bachelor in audiologie'. De audiciens helpen u met het afstellen en bijregelen van uw hoortoestel, zodat het toestel is aangepast aan uw situatie.

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!