Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij AudioNova

Echt luisteren. Begrijpen wat de klant nodig heeft. Geen techniek verkopen, maar de klant helpen door oplossingen te bieden voor zijn of haar specifieke situatie. Dát is de benadering van AudioNova Hoorcentrum. De werksfeer past daar helemaal bij, want die is informeel en mensgericht. Respect voor iedere klant en collega is vanzelfsprekend, evenals veel ruimte voor eigen initiatief.

Vacatures

AudioNova biedt hoortoestellen en hooradviezen in bijna 80 winkels. Onze klanten waarderen de AudioNova aanpak. Dat blijkt uit onze groei. Er komen geregeld winkels bij. AudioNova Hoorcentrum is in volle ontwikkeling. Daarom maken wij graag kennis met potentiële nieuwe collega’s die ons enthousiasme willen delen.
Via onderstaande button kan u onze vacatures raadplegen.

Vacatures


Spontane sollicitatie

U kan ook steeds spontaan solliciteren, graag ontvangen we uw motivatie en CV:

HRM AudioNova
Stationsstraat 22
1702 Groot-Bijgaarden
hr@audionova.be

Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!