Overslaan en naar de inhoud gaan

AudioNova Keerbergen bij New Optics

Adresgegevens

Haachtsebaan 26
3140 Keerbergen
België
015 51 59 18

Routebeschrijving

Vul een plaats of postcode in.

Openingsuren

Maandag: 
09:30-17:00
Woensdag: 
09:30-17:00
Vrijdag: 
09:30-16:00

Op bovenstaande momenten is er een AudioNova audicien aanwezig. Om u een optimale dienstverlening te garanderen, raden wij aan een afspraak te maken. 

 
Hoe kunnen wij ú helpen?
Ja, bel mij

Sliding banner form NL

Wanneer u uw e-mailadres invult en aangeeft op de hoogte gehouden te willen worden, geeft u Audionova toestemming om u periodiek via e-mail te benaderen over producten, diensten en aanbiedingen van Audionova. Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen van Audionova, kunt u dit direct stoppen. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met of verkocht aan andere partijen.

Wat kan AudioNova voor u betekenen?

Dagelijks stappen honderden mensen de AudioNova Hoorcentra binnen met vragen of twijfels over hun gehoor. Ons team van gepassioneerde audiciens staat voor deze mensen klaar. Om uitsluitsel te geven, en om waar nodig een passende hooroplossingen te zoeken.

Sinds de opening van ons eerste hoorcentrum in Sint-Niklaas, in 2006, hebben we bijna 150.000 hoortesten afgenomen. Dat zijn 150.000 mensen die we hebben kunnen helpen door zekerheid te geven over de staat van hun gehoor. Hoe kunnen wij ú helpen?

Ervaar wat AudioNova voor u kan betekenen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!